Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

Lecznicza żywność

HIT wśród książek dietetyczno-medycznych! Nasze zdrowie i dobre samopoczucie zależy w największym stopniu od jakości pokarmu. Podczas, gdy pewne produkty spożywcze mogą być źródłem chorób, inne rodzaje żywności mogą zapobiegać tym chorobom, leczyć je lub łagodzić ich objawy. Autor jako lekarz, naukowiec opisuje skład, lecznicze własności i sposób wykorzystania niemal stu pięćdziesięciu artykułów roślinnych mających ogromne znaczenie dla zdrowia. Ponadto autor udziela wskazówek, z których produktów spożywczych powinniśmy korzystać, a których unikać w przypadku najczęściej występujących chorób i dolegliwości.

 

 

 

 
 

Odwiedza nas 26 gości oraz 0 użytkowników.